onsdag 5. september 2007

Leeenge siden sist;)





Heisan alle sammen;) er så mye som skjer her at jeg nesten ikk har tid til å sitte på pcen:) Den siste uka har det skjedd litt av vært her:) onsdag og torsdag forrige uke hadde vi besøk av Tonje Haugeto Stang. Hun har skrevet en bok som heter "trivsel og tjeneste", så det var mest om dette temaet hun snakket, vi hadde også en personlighetstest for å se hvordan vi "lå an" på teamet. Det var ganske intressant og spennende, har jo tatt de typiske testene i div. blader, men dette var en helt annen type, litt mer seriøs!
I helga har jeg vært hos far og fikk endelig bilen med meg opp hit;) det var veldig gøy;) kjekt å komme seg litt vekk når det passer MEG:)
Mandag fikk vi besøk av 3 ecuadorianere som er på en liten rundreise i Norge, det var to lærere og en eldre elev fra tambo skolen (noen av oss skal jobbe på denne skolen i Ecuador). Det var ganske spennende! Fikk et lite innblikk i hvordan det kommer til å bli i Ecuador... Bare 6 1/2 uke igjen til vi reiser nå... Skummelt...
Fra kl 23 igår til kl 15 i dag har vi hatt "stilledag", da hadde vi ikke lov til å snakke med noen, ikke drive med mobil, mp3 eller pc. Var veldig deilig:) trengte den tiden:) kjenner at en blir sliten når en alltid har folk rundt seg!
Forresten så har vi nå fått vite dato for ut- og hjemreise, vi reiser ut den 19 oktober og vi skal da mellomlande i Amsterdam og Boenos ires. Reiser hjem igjen den 7 mars.

Ingen kommentarer: