lørdag 20. oktober 2007

Nà har vi kommet frem!

Nà er vi da kommet frem til Ecuador, etter en laaang flytur! Landet her kl 7 i morges lokaltid, saa ble vi kjort opp til Cuenca, som tok over 3 timer, der vi skal bo den neste maneden! Vi skal forst bo i en leilighet som tilhorer den lutheranske kirken her i Cuenca. Her skal vi bare bo noen dager, ut i neste uke, skal da flytte til vare vertsfamilier. Reisen bort gikk veldig bra for alle bort over, var sa stort og godt fly at en ikke kjente sa mye bevegelse i det, heldigvis! Ca halv 4 i natt, norsk tid, landet vi pa Bonaire, en liten sydhavsoy rett opp forbi Colombia. Der sto flyet en halv time mens det ble ryddet og fikke bensin. Det var da 28 grader der! Ma jo vaere fryktelig varmt à dagen! Her i Cuenca er det god tempratur, norsk sommertempratur, er herlig siden vi ikke har hatt sommer hjemme;) Na sitter vi paa en internettcafe her i Cuenca, derfor har vi ikke alle bokstavene;)
Mange inntrykk, mye aa se, fikk sett endel da vi kjorte ifra Guayquil og opp hit til Cuenca, paa det hoyeste var vi 4000 meter over havet!! Cuenca ligger paa rett over 2000 meter. Naa har vi vaert litt rundt omkring i sentrum og kikket litt og spist noe, flymaten var ikke saa veldig mye aa skryte av;) Begynner paa spraakskolen paa onsdag, men vet ikke helt hvilken dag vi flytter til vertsfamiliene, men blir rundt det!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kos dokke skikkeleg masse! Det fortjene dokke! Ej ana ikkje ka ej skal gjere endå, men vi får no sjå. Det e ein som har ein annan plan for meg, det nyttar ikkje tenke noko anna.. Kanskje Bolivia ikkje var meininga? Eg skal sjå om eg får plass på Fjellheim i Tromsø, om eg får plass der, så blir det Bolivia i 2 mnd, og ej kjem ikkje innom gus, men blir det ikkje, så skal ej nok jobbe, og då e jo der en sjanse.. Ditte blei ein lang beskjed!! Vel, ej e glad i dåkke alle 6 :) Klemma frå Lillian (som endeleg e heime i fjella igjen!) :P

Elias sa...

Hei :)
Høyres ut som dåke har det bra. Må Gud være med dåke vidare.

Anonym sa...

Heisann. Godt å høyra at du e vel framme:) Blir spennande å sjå ka vertsfamilie du kjem til då.
Du er jaffal kjempeheldig som får oppleva litt somars temperaturar, her heime er det surt og kaldt:(
Har bjunnt i praksis idag, masse adhd ongar som trenge oppfølging... det er utrulig spennande samtidig som d tar på:)
Du får uansett ha eit vidare fantastisk opphold så snakkes me vel snart igjen:)
-Kriss-