fredag 11. januar 2008

Cañar!!

Naa har vi endelig kommet til Cañar!! Siste stopp!!! Der jobber jeg paa en klinikk og paa et gamlehjem. Paa klinikken er det fodsler, vaksiner, ultralyd og vanlige legetimer!!! Mye spennede, spesielt aa faa vaere med paa fodsler!! Til naa har jeg faatt vaert med paa 2, forste gang var litt skummelt, veldig spesielt aa vaere med paa!! Men den 2 fodselen var ikke saa skummel, var saa goy aa se at et lite barn ble fodt, det er litt av et under!! Barna er ivertfall kjempe sote, etterhvert skal vi faa lov til aa bade dem og kle paa dem!! Sitter med mange inntrykk etter det, men alt i alt er det en fin opplevelse!! Anbefales;)
Gamlehjemmet skal jeg begynne paa paa mandag, oppgavene vaare der blir aktivisering av de eldre, men ser for meg at det blir en stor udfordring pga kultur og spraakforskjellene!! Siden de gamle er indianere, har de en helt annen bakgrunn enn meg, jeg kan for eksempel ikke sette i gang aa lage vafler med dem, for det vet de jo ikke hva er.... Saa det blir spennende, men sikkert kjekt etterhvert;)
Ellers er Cañar en liten plass som er iskald!! Ute er det ikke saa kjempe galt, fra 5til 15 gr vil jeg tippe, men inne er det kun vedovn aa fyre med, aa det er ikke saa lett aa faa til i hoyden, saa inne sitter vi godt innpakket i 16 gr ofte, men vi klarer oss;) Masse tepper og te for aa holde varmen;)
Denne helga er "tranquilo", skal ikke gjore saa mye, men de neste helgene ser travle ut;) Er ikke saa lenge igjen naa, sa vi maa faa sett resten av det vi vil;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det va så kjekt og høra stemmen din i dag (kjærleiken ligge i luftå hehe)
Hørtes kjekt ud og få var me på fødslslar, menn ennå kjekkare og få jobba me dei Eldre så hørre t ein heilt aen kultur enn vår! Det var rett før eg sette meg på flye når eg leste d, og det seie sit!!!
kos deg smaske smaske

Amalie sa...

Spennende å lese om alt dere opplever! Helt sant det med å nyte den siste tida, vi prøver det her også:) Lykke til med aktivisering av de eldre. Kanskje vaffellaging faktisk kan bli en ganske spennende ting - så får de se litt av hva slags kultur du kommer fra. De er vel kanskje ikke så vant til slike lyse jenter som deg?

Anonym sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,情趣用品,情趣,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊