søndag 17. februar 2008

Hyper soling;)

Denne helga ogsaa holder vi oss ved kysten (var der sist helg ogsaa), noen dom har funnet ut at vi maa bli litt brune for vi kommer til Norge, for naa er det ikke lenge til!!! I gaar var det 3 uker til vi lander paa Gardermoen!! Tia flyr jammen!! Tenk, naa har vi snart vaert her i 4 mnd, utrolig lang tid egentlig, men det har gaatt utrolig fort!!
Som sagt er vi med kysten naa, Salinas, tydeligvis en tursitplass dette ogsaa! Var ikke noe searlig aa sole seg i dag... Masse folk rundt oss og ei gru med selgere!! De kommer og maser i et sett om at vi maa kjope noe av dem, bare fordi vi er hvite og antageligvis steinrike...
i gaar var vi i Guayaquil, paa omvisning i er av slumomraadene... Guayaquil er Ecuadors storste by og ligger ved kysten, de har ogsaa utrolig mange fattige... Ingen vet akkurat tallet, men flere lever for under 1 $ (ca 5,60 n.kr) dagen, og det er ingen ting!!! Var rundt og kikket paa skoler, kirker og snakket litt med folk, men skolene har sommerferie her naa, saa vi fikk ikke snakket med noen av barna som gikk paa disse skolene. Jeg fikk foresten se hvor mitt fadderbarn gaar paa skole, og i det omraade hun bor. Faddrene i misjonsalliansen har nemelig ikke lov til aa mote fadderbarna sine.... Men det er tydelig at misjonsalliansen gjor en kjempe jobb der ute!! Utroli mange mennesker som har faatt et bedre liv pga misjonsalliansen!!!
Naa har jeg bare 2 uker igjen paa jobb, klinikken blir trist aa slutte paa, trives godt der, men gamlehjemmet blir ikke saa faelt aa slutte paa, det er tydelig at de gamle setter pris paa oss, men personallet er ikke saa veldig begeistret for oss... Vet ikke helt hva vi har gjort galt, men de faar ihvertfall meg til aa fole meg som et null, tenk hva de kan faa de gamle, syke, fattige indianerne til aa fole da!!!

Ingen kommentarer: